Hentesboltok Budán

HúsSzSzemélyes
törődés,
kimagasló
minőség

Lefele mutató nyíl
Szabó Ferenc, hentesmester és a csapat

Rólunk

Idézőjel
Bármibe is kezdesz az életben, azt teljes szívvel csináld! Akit erre tanítottak otthon, az szereti a munkáját.
Lelkiismeretesen, tisztelettel, odaadással és megalkuvás nélkül űzzük mesterségünk.
Vendégeinkkel örömmel osztjuk meg tudásunk és a hús iránti rajongásunk.
Nézd meg kisfilmünket!

Miért válassz minket?

Személyes törődés illusztráció
Személyes törődés
Kimagasló minőség illusztráció
Kimagasló minőség
Kiemelkedő szakértelem illusztrció
Kiemelkedő szakértelem

Bemutatkozó kisfilmünk

Ízelítő termékeinkből

Valódi kistermelők által előállított termékek és kimagasló minőségű húskülönlegességek itthonról és a világ minden tájáról.
Angus csontos Rib Eye

Angus csontos Rib Eye

Angus csontos Rib Eye

A rostélyos és a short ribs együtt formázva és szárazon érlelve. A csonttal együtt sütve különleges élményt ad.

Elkészítési javaslat: Süssük forró serpenyőben oldalanként 3-3 percig, majd 10 percig 180°C-on a sütőben.

Bezárás ikon
Bárányborda

Bárányborda

Bárányborda

Tejes báránygerinc. Nagyon zsenge, puha és ízletes.

Elkészítési javaslat: Egyben sülve, vagy pálcákra szeletelve is elkészíthetjük.

Bezárás ikon
Angus-Wagyu érlelt Rib Rye

Angus-Wagyu érlelt Rib Rye

Angus-Wagyu érlelt Rib Rye

Vegyes genetikájú, felsőkategóriás steak. Legalább 40 napos, szárazon érlelt Rib eye. Nagyon magas minőségű takarmányon hizlalt hús.

Bezárás ikon
Dry Aged Flat Iron

Dry Aged Flat Iron

Dry Aged Flat Iron

Magyarországon ritkán fellelhető, nehezen formázható steak fajta, amely a Philly Cheesesteak szendvics alapja.

Bezárás ikon
Dél-amerikai Angus Rib Eye

Dél-amerikai Angus Rib Eye

Dél-amerikai Angus Rib Eye

40-60 napos nedves érlelt, legeltetéssel és gabonával hizlalt, magas minőségű steak.

Elkészítési javaslat: Oldalanként 4-4 percig süssük, hogy hogy medium legyen.

Bezárás ikon

Üzleteink

Budapest térkép
Térkép jelölő ikon
Térkép jelölő ikon
Térkép jelölő ikon
Hússzabóság Hegyvidék

HÚSSZABÓSÁG HEGYVIDÉK

Hétfő-Péntek: 8-20 óráig
Szombat: 8-19 óráig
Vasárnap: zárva
Hegyvidék Bevásárlóközpont
1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11.
+36 20 571 5758
Hússzabóság Rózsakert

HÚSSZABÓSÁG Rózsakert

Hétfő-Péntek: 8-20 óráig
Szombat: 8-19 óráig
Vasárnap: 8-14 óráig
Rózsakert bevásárlóközpont
1026 Budapest, Gábor Áron u. 74.
+36 30 521 7319
Hússzabóság GOBUDA

HÚSSZABÓSÁG GOBUDA

Hétfő-Péntek: 8-20 óráig
Szombat: 8-19 óráig
Vasárnap: 8-14 óráig
GOBUDA Mall
1034 Budapest, Bécsi út 154
+36 30 407 2439

HúsSzabóság KLUB

Értesülj első kézből vadonatúj termékeinkről, húskülönlegességeinkről és exkluzív eseményeinkről! Állítsd összes saját, személyre szabott HúsSzabóság boxod, amelyben a választott termékek mellett ajándékkal is kedveskedünk klubtagjainknak.

Lépj be most!
Pipa ikon
Sikeresen beléptél a klubba, köszönjük
A következő HúsSzabóság KLUB levelet már te is kézhez fogod kapni.
Hiba jelző ikon
Hiba történt az űrlap elküldése során, kérjük próbáld újra. Ha a hiba továbbra is fennál, később próbálkozz, köszönjük.